El proper dijous dia 21 de Març a les 18.30h, a la sala Polivalent de la Biblioteca de Cervelló, tenim una xerrada sobre les Energies Renovables i com aquestes són la Revolució Social del nostre temps.

En la xerrada, a càrrec d’en Pere Viladomiu, analitzarem com l’energia té una funció social, i com l’obtenció d’aquesta mitjançant les energies renovables pot causar una revolució. Alhora, ens endinsarem en el món de l’energia eòlica, i podrem conèixer com aquesta energia repercuteix en les nostres llars de forma diària.

 

Sens dubte, ens espera una conferència-debat, molt interessant en el que podrem analitzar l’afectació de l’energia en el nostre dia a dia, i obtenir una visió de com funciona el nostre món.

 

En Pere Viladomiu, és un apassionat de la tecnologia, la creativitat, l’emprenedoria i la innovació.  És un dels fundadors d’Ecotècnia i una de les persones amb més coneixement i referent sobre l’energia eòlica al nostre país. Ecotècnia, empresa catalana pionera en l’energia eòlica, va arribar a convertir-se en una icona de l’energia eòlica a nivell mundial, amb més de 1000 MW instal·lats.

 

 

Us adjuntem aquest vídeo de la construcció del primer molí eòlic a catalunya, el Ecotècnia 12/15, Una història de com un petit grup de persones van contribuïr, des de Catalunya, al naixement de la moderna tecnologia eòlica. Un gest que va canviar l’energia del nostre país.

Enllaços:

http://eoliccat.net/situacio-eolica/historia-de-leolica/

https://ca.wikipedia.org/wiki/Aerogenerador_Ecot%C3%A8cnia

https://www.diariorenovables.com/2016/05/primer-aerogenerador-espana.html

https://elpais.com/diario/2006/03/05/negocio/1141567409_850215.html

L’energia eòlica, l’energia de les persones